Utmärkt läge för HASK i SRTB

På onsdag är det dags för rond tre av Swedish Rapid Team Battle. Det kan bli en fin revansch för att vi missade uppflyttning i SCTB. Umeå Akademiska har tappa lite poäng i den officiella tabellen eftersom man inte hade namn på samtliga spelare. Täby är därför ny två i tabellen. Med två omgångar kvar ser det onekligen bra ut för HASK. Alla HASKare kan vara med och försvara ledningen på onsdag.

Ställningen i SRTB efter två av fyra omgångar.

Så här deltar du.
1. Skapa en profil på lichess. Du måste fylla i för och efternamn i profilen. Det är gratis att spela på lichess.
2. Sedan går du till Team HASKs hemsida på lichess och går med i team HASK.
3. På onsdagar 19.15 (Helst någon minut innan.) så går du in på Tävlingens hemsida och trycker på delta. Du spelar så många partier du hinner på två timmar, klubben åtta bästa spelare räknas. Betänketiden är 10 minuter + 2 sekunder/drag.