HASK vann Swedish Rapid Team Battle

HASK vann fjärde omgången i Swedish Rapid Team Battle division tre. Därmed säkrar klubben seriesegern med maximala 48 poäng och uppflyttning till division två. Det blev en överlägsen seger i veckan omgång med 90 poäng före Jönköping 52 och Täby 47. Samtliga resultatet finns här.
Patrik och Dennis Miskulin, Jönköping SS, var bäst av samtliga spelare med 16 poäng. Stefan och Filip 13, Magnus Ljunggren 12, Ronny 11, Issam och Majed 10 slutade alla topp fjorton. Sista HASKare som räknades i laget var Lars med 5 poäng.
Nu väntar uppflyttning till division två, där spelar Stockholms SS, Södra SASS, Kristallen, SK Rockaden (Stockholm), Helsingborgs SS, Kristineberg och Linköpings ASS (nedflyttade från ettan). Stort tack till alla som spelat någon av de fyra omgångarna.