Ungdomsserien

Emil(vit) mot Elliot i ungdomsserien division ett bord fyra.

HASK 1 vann matchen mot HASK 2 med 4-0 i ungdomsserien. Siffrorna speglade inte riktigt matchen då flera partier var spännande och ovissa in i det sista. Markus kämpade länge och väl på bord ett och även Emil och Linnea höll spelet väl uppe. Resultatet och tabell finns här

Lag tre delade poängen mot Bara bönders förstalag på bortaplan, en fin prestation. Resultat och tabell finns här.

Här följer lagledaren Tommys referat:

Matchrapport från Dalby.
 
Vijav: En intressant dambondeöppning som där Vijav ställer Linus tidigt i ett vägval. Tyvärr fullföljande Vijav inte sin plan och hamnade efter i kvalitet och sämre ställning. Linus var för lugn och Vijav var ganska trött och ringrostig därmed förlust. 
 
Matthew: Båda spelande ganska bra med lite misstag från båda. Matthew fick jobba för tempot pga. svart. Vit stod bättre inför slutspelet, som tur var gick vits kung åt fel håll och ytterligare ett misstag blev resultatet svarts vinst.
 
Anirudh: Spelade väldigt lugnt och behärskat italienskt där båda speglade varandra länge. Ett mindre misstag i mitt partiet från svart och Anirudh fick två gratis bönder samt ett fatalt misstag i slutet gav HASK ytterligare ett poäng.
 
Debasman: Spelade lite för snabbt och han var lite för frikostigt som svart. Gav bort en centrumbonde tidigt och kort rockad där vit hade redan planer på full attack på kungflygeln genom lång rockad. Slutade med en ohållbar ställning till slut.