Allsvenskan Lördag

Superettan HASK I-Kristallens SK (Matchstart 10:00)
Kristallens SK är ett Stockholmslag som slutade åtta av tio lag i superettan säsongen 19/20. Laget är jämt med Fredrik Lindh (2298), Göran L Andersson (2256) och Lars Wålinder (2254) som högst rankade. Kristallen slutade två i juniorallsvenskan förra veckan, Sebastian Ivarsson (2000) och Erik Dingertz (1980) var med i laget och kan mycket väl spela mot oss. Några andra kända spelare i klubben är Viktoria Johansson  som många gånger spelat i damlandslaget och Susanna Berg Laachiri som bloggar som Schackelina. Kristallen firar 90 årsjubileum i år, läs mer om klubben på Kristallens hemsida.
Laguppställningar och resultat finns här.

Division 1:4 HASK II-Malmö AS (Matchstart 10:00)
Malmö AS är en klubb som HASK spelat mycket med under åren. Vi har redan spelat i allskånskan och då vann MAS med 5-3 mot HASK I. Malmö AS slutade tvåa i division ett säsongen 19/20, då vann HASK förstalag med 7-1 mot MAS. Malmö AS är tippat som ett topplag i serien. MAS har fyra spelare över 2100 med Thomas Johansson (2229) som högst rankad. Johansson var med i mästar-elit vid SM i Helsingborg. Malmö AS hemsida finns här.
Laguppställningar och resultat finns här.