Allsvenskan söndag

Superettan HASK-Farsta SK
Farsta kommer från elitserien och får betraktas som förhandsfavoriter till seriesegern i superettan. I elitserien vann laget en match men det var mot SK Wasa som kom med sex stormästare inklusive Alexei Shirov. Farsta har två norska stjärnor i stormästaren Frode Urkedal och Tor Fredrik Kaasen som blev IM som 15-åring. Det finns även ett många välkända svenska spelare som Lars Degerman, Anders Livner, bröderna Ong, Niclas Hjelm och Per Inge Helmertz. Glöm inte och följa livesändningen. Läs mer om Farsta här.
Laguppställningar och resultat finns här.

Division 1:4 HASK II-Harplinge SS-Halmstad
Efter Malmö AS följer ytterligare en tuff utmaning för andralaget. Harplinge SS-Halmstad hade bra chanser att vinna division 1:3 innan nedstängningen. Nu har Harplinge SS-Halmstad tappat Adrian Bohman Karlholm till Östersund men har ändå en lång rad klasspelare. Harplinge SS-Halmstad spelar borta mot SK Mumien på lördagen. Läs mer om Harplinge SS-Halmstad på klubbens hemsida.
Laguppställningar och resultat finns här.

Division 3:6 Malmö SS-HASK III
Malmö SS är en av Malmös minder schackklubbar, klubben har 13 spelare registrerade för spel i allsvenskan. Trots att klubben är lite så är många av medlemmarna mycket aktiva schackspelare. Många av namnen känns igen från Malmö Open och i den egna jubileumsturneringen spelar tio av klubbens spelare. MSS har också en stolt historia med bland annat spel i elitserien.
HASK och MSS har inte spelat mycket mot varandra de senaste åren men nu möts vi i allsvenskan och veckan efter möter HASK II Malmö SS i allskånskan. Säsongen 19/20 slutade MSS tvåa i division 3:9.
Laguppställningar och resultat finns här.