Tufft motstånd i allsvenskan

Det blev förluster för lag två och tre i allsvenskan. Det gjordes dock flera bra prestationer, speciellt som vi hade klart lägre rankingsnitt i alla matcher. I matchen mot LASK II var rankingskillnaden över 300 Elo-poäng.  
Lag 2 förlorade borta mot LASK II med 5½-2½ och borta mot SK Mumien med 4½-3½. Mot LASK tog Idris och Haider mycket meriterade vinster mot Kjell Petersson och Arne Meurman medan Vijay spelade remi mot Hans Frisk. Mot Mumien vann Staffan mot Anders Sandström, övriga vinnare var Issam och Erik L medan Anders H spelade remi. 
Bordsresultaten mot LASK II finns här och mot SK Mumien här. Tabell finns här.
Lag 3 förlorade borta mot En Passant II med 6-2. Remier för Lars och Stefan L medan Vijay vann. HASK III ligger fyra i tabellen när två matcher återstår. Närmast väntar serieledarna Landskrona SK på bortaplan den 24:e april.
Bordsresultaten finns här och tabell finns här