HASK i toppstriden av allskånskan.

Helsingborgs ASK gjorde en mycket bra match mot LASK II i allskånskan. LASK kom med ett rutinerat lag som kompletterades med framtidslöftena Ludvig och Oscar Morell. Det var det bästa laget LASK II ställt på benen den här säsongen och lagen hade identiska rankingsnitt. HASK var högre rankade på toppborden medan LASK hade rankingfördelen på slutborden dock hade HASK på slutborden spelare som visat fin form i höst.
  Mika vann återigen första partiet. Han besegrade Ludvig Morell efter säkert spel i ett skarpt parti. Avgörande blev Erics parti där han vände en förlorad ställning till remi och sedan till vinst i slutspelet. Anders och Stefan vann båda mot två mycket välmeriterade och rutinerade LASKare. Övriga fyra partier slutade remi. 


Det var HASKs tredje raka seger och nu toppar HASK serien tillsammans med LASK och Limhamn. Det blir en intressant vår med matcher mot topplagen Malmö AS, Lunds ASK, Limhamns SK och Limhamns SK II. Tabell och samtliga matchresultat finns här. Närmast väntar MAS på bortaplan den 8:e januari.
Lag två var spellediga idag men spelar också den 8:e januari, HASK II spelar hemma mot serieledande SK Bara Bönder.