Vihaan och Maria vann julkuppen

Maria Burtseva tog 4/5 och vann yngre gruppen av julcupen.

Det var tävling för klubbens yngre medlemmar idag. Totalt kom 14 spelare till start. Alla spelade i en grupp men priserna delades ut i grupperna 10-12 år och 6-9 år. Det spelades fem ronder med tio minuters betänketid.
Maria inledde inledde med fyra raka vinster innan hon föll i sista ronden mot Vihaan. Vihaan å sin sida avslutade med fyra raka efter en remi i första mot Bideepta. Alla våra unga spelare kämpade väl och alla deltagare fick välförtjänta priser efter tävlingen.
Slutställning 
10-12 år: 1:a Vihaan 4½, 2:a Bideepta 3½ och 3:a Adam 3.
6-8 år: 1:a Maria 4, 2:a Mohith 3½ och 3:a Sion 3.

2 svar på ”Vihaan och Maria vann julkuppen

    • Juniorerträningen startar den 10 och 11 januari.
      Välkomna!
      Eric N

Kommentarer är stängda.