Allskånskan

Redan den 8:e januari drar allskånskan igång med matcher för båda HASK-lagen. HASKs förstalag har en svår bortamatch mot Malmö AS. MAS förlorade senast mot LASK men har tidigare segrar mot LASK 2 och Eslöv. MAS ligger fyra i serien och har en av  seriens tre fullpoängare i Pontus Sikström. Jonas Lindahl, Hussein Sabeh Hashim, Martin Silwer, Ulf Korman och Janne Mäkinen är alla spelare med över 2000 i Elo som spelat för MAS den här säsongen. Matchen kan följas här.
HASKs andralag spelar mot serieledande SK Bara Bönder på hemmaplan. Bara har vunnit mot Engelholm och Limhamn III och spelat oavgjort mot Malmö SS. I Bara har Jan Mellin tre raka vinster med svart men Baras högst rankade spelare är Gary Olsson med nästa 2000 i ranking. Matchen kan följas här.
Allskånskans alla tabeller och matchresultat finns här.