HASK II besegrade serieledande SK Bara Bönder

HASK II vann på hemmaplan med 3½-1½ mot SK Bara Bönder. Det var bortalagets första förlust i allskånskan. HASK II har nu tre poäng efter tre matcher och ligger på femte plats i en mycket jämn tabell. Mike vann sitt debutparti i allskånskan mot Jan Melin, Melin hade tre raka segrar innan matchen mot Mike. Nästa match i allskånskan blir den 19 februari borta mot Lunds ASK III. Tabellen finns här.

HASK spelade oavgjort i Malmö mot Malmö AS. Det var en match där var med många hårda partier där HASK låg närmat en seger. HASK ligger trea i tabellen och nu väntar hemmamatcher mot Lunds ASK och Limhamns SK. HASK har fortfarande en väg till seriesegern men det kommer troligen att krävas segrar mot både LASK och Limhamn. Det blir svår utmaning men vi har saken i egna händer. Tabellen finns här.

Nu väntar spel i allsvenskan den 15:e januari. HASK II möter Växjö SK II och HASK III möter En Passant II, båda lagen spelar hemma.