Allskånskan HASK II i serieledning

 Här följer en kraftigt försenad post om allskånskas senaste omgång.
Andralaget gjorde en mycket bra match mot topplaget SK Sandlöparen. Sandlöparen har under ett antal år byggt upp en av Skånes bästa juniorverksamheter trots att klubben kommer från Södra Sandby med bara drygt 6000 invånare. Två av Sveriges mest lovande juniorer  toppade bortalaget men trots det blev det 2-0 till HASK på toppborden. Två mycket starka prestationer av Andreas och Lars. I och med segern tog HASK II över serieledningen.

Tabell och matchresultat finns här.

Förstalaget åket på en klar förlust mot Limhamns SK. Tomas vann ett med ett vackert angrepp mot Anders Nylén men sen tog det roliga slut. Limhamn var helt klart det bättre laget men 1½ – 6½ var alldeles för stora siffror. 
Tabell och matchresultat finns här.