JDM i snabbschack

Nordvästra Skånes schackförbund och HASK arrangerade junior-DM i Snabbschack. Det spelades fem ronder i nybörjar, kadett och juniorklass. HASK tog fyra medaljer genom Ahmad Abdulkader (silver i juniorklassen), Egil Berling (brons i kadettklassen), Mohith Krishna (silver i nybörjarklassen) och Kian Büyükkaya (brons i nybörjarklassen). Ahmad och Egil är båda relativt nya spelare som snabbt har tagit sig upp till toppen av distriktets juniorer i sina åldersklasser.
Vid sidan av medaljörerna gjorde många av vårs spelare en bra tävling. I kadettklassen missade Tudor bronset med en halv kvalitetspoäng, Sion var länge med i toppen och Nils tog tre poäng. Liza blev bästa tjej bland kadetterna.
I nybörjarklassen slutade Axel Frick fyra, Liam Andersson och Arjun Bensal delad femma. 
Alla resultat finns på NvSSF hemsida.