Alexander Berg vann Lilla Stockholm Grand Prix

Alexander Berg nådde sin största framgång som schackspelare genom att vinna Lilla Stockholm Grand Prix före ett fält med 62 spelare. Alexander rivstartade med fem raka vinster efter en remi i rond sex och en vinst i rond sju ledde han ensam inför sista ronden. Nu gick Alexander på en mina men efter att behövt vänta in tävlingens sista parti, som gick rätt för Alexander, så vann HASK-junioren. Alexander hade klart bättre kvalitetspoäng än Alexander Eriksson, Upsala ASS och Elias Kingsley SK Rockaden.
Slutställningen finns här
Alexander Berg vinnare av Lilla Stockholm Grand Prix på 6½ av 8. Foto: Lars OA Hedlund/Sveriges Schackförbund.

Vijay Balaji spelade i huvudturneringen Stockholm Grand Prix. Vijay gjorde en gedigen insats och fick med sig ett rankingpris. Han slutade på tre av åtta efter bara ha spelat mot klart högre rankade motståndare. 
Slutställningen finns här.