JDM-guld till Alex och Ahmad

JDM i snabbschack spelades i lördags på HASKs lokal. Det blev guld för HASK i båda klasserna. Det spelades sex partier i med betänketiden 10 minuter + 5 sekunder per drag.
Miniorklassen (födda 2011 eller senare)

HASK dominerade miniorklassen. Det blev en jämn guldstrid mellan Alex Henriksen och Tudor Butuc. Båda slutade på på fem av sex men Alex hade den bästa kvalitetspoängen. Vid sidan om guldstriden gjorde Suchit Palla och Sanghad Ghaderi fina prestationer och blev trea och fyra. Suchit spelade remi mot både Alex och Tudor. Sion Nivstrand Wikdahl, Vihaan Angara, Maria Burtseva och Mohit Krishna Nadipannagari tog alla tre poäng och slutade på platserna fem till åtta. Aarush Rathi som just börjat i HASK slutade elva. Slutresultatet miniorklassen finns här.

HASK-juniorer efter JDM. Bakre raden Tudor (silver miniorer), Haider (brons juniorer), Sion (femma miniorer). Främre raden Ahmad (guld juniorer).

Juniorklassen (födda 2003 eller senare)
Ahmad Abdulkader tog guldet i juniorklassen. Ahmad som inte har spelat speciellt länge brinner verkligen för schackspelet.  Haider Al-Sherufi slutade trea en halva efter Ahmad. David Belov från Helsingborgs SS tog silvret.
Shishir Yaralakatti debuterade i den äldre klassen med utmärkta tre poäng och en sjunde plats.
Slutresultatet juniorklassen finns här