Guld till HASK II i ungdomsserien

I ungdomsserien division tre spelar båda HASK II och HASK III. HASK II behövde spela oavgjort mot SK Bara Bönder II för att säkra seriesegern. Det blev också slutresultatet. På förhand var HASK II klara favoriter men Bara Bönder gjorde en bra match och klarade oavgjort. Vihaan gjorde en bra match och vann övertygande.

HASK III behövde vinna för att hänga kvar. Det blev också en seger mot Limhamns SK IV med 3-1. HASK III hade sitt bästa lag den här säsongen och vann säkert, ett speciellt imponerade Sanghad på fjärde bordet. 

HASK II vann fem matcher och spelade två oavgjorda. Bästa poängplockare blev Alex med fem poäng med av sju. Tudor, Victor och Samuel vann alla sina matcher i andralaget. HASK II får sällskap av division två av En Passant II som slutade tvåa, båda lagen förtjänade uppflyttning.
HASK III slutade på femte vilket var en framgång. Det innebär att nästa säsong ligger laget kvar i division tre med ett lagom hårt motstånd. Suchit blev bästa poängplockare med fem av sex.

HASK har nästa spelår ett lag i division ett, ett i division två och ett i division tre. 
Sluttabell och alla matchresultat finns här.