HASKs juniorer till division ett


Seriesegrarna Vijay, Haider, Alexander, Egil och Jokubas. Foto: Jonas Berling.

På lördagen spelas sista omgången av juniorserien i Dalby. Alla 30 juniorlagen spelade i ett sammandrag. HASKs förstalag vann division två och går upp till division ett.
HASK vann mot Ystads SS med 2½-1½. Det var kanske inte vår bästa match med det är alltid starkt och vinna om man inte spelar på topp. Ystad ska dock ha all beröm för att kämpa väl och ge seriesegrarna en hård match.

Vijay och Haider blev bästa poängplockare med fyra poäng. Egil vann alla sina tre partier med förstalaget. 

HASK vinner division två efter fem raka segrar. Nästa säsong spelar HASK tillsammans med Lunds ASK, En Passant, Svedala, SK Sandlöparen, Eslövs SK och Limhamns SK, i division ett, en mycket spännande utmaning för våra juniorer. Alla matchresultat och sluttabell finns här.