Sion och Maria spelade GP-finalen

Sion Nivstrand Wikdahl slutade tvåa i GP-finalen för yngre miniorer med fem av sex. Maria Burtseva mötte flera bra spelare och slutade med nia med tre poäng. Tävlingen vanns av Hiram Ma, Lunds ASK som hade en halv kvalitetspoäng mer än Sion.
Finalen gav dubbla GP-poäng och det blev riktigt jämt i toppen av GP-serien. Även i  totalen slutade Sion tvåa med 707 poäng, Qianru Zhong från Lunds ASK vann GP-serien med 713 poäng och Minh Thuc Le Doan, Lunds ASK tog bronset med 643 poäng. Maria slutade på åttonde plats och Tudor Butuc på tjugonde.
Tävlingarna fortsätter idag för de äldre klasserna.  

Qianru, Sion och Minh Thuc. Foto: Johan Wikdahl

Sion Nivstrand Wikdahl tvåa i GP-serien för yngre miniorer. Foto Johan Wikdahl

 

Ett svar på ”Sion och Maria spelade GP-finalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.